Arrenca la III Duatló Sud de la Colònia de Sant Jordi

Neix amb l’objectiu de fomentar l’esport entre les noves generacions de saliners, coloniers i mallorquins.
La prova consta de 4,8Km run + 20Km bike + 2’4Km run.

El pròxim dissabte, 10 de febrer, la Colònia de Sant Jordi acull la tercera edició del Duatló Sud, amb un prova que constarà de 4,8 kilòmetres run + 20 Km en bicicleta i 2,4 Km run per finalitzar.

La sortida, prevista a les 10 hores des del carrer Dofí de la Colònia, serà el punt de partida del duatló sprint de la Colònia.

La presidenta de la Junta de Districte, Ana Peralta, ha destacat que aquesta tercera edició demostra que la prova comença a estar consolidada en el calendari esportiu balear i compta amb un gran nombre d’assistents “que volen posar a prova la seva capacitat esportiva” practicant les dues modalitats; córrer i bicicleta.

Organitzada per l’Ajuntament de Ses Salines i l’Associació d’Atletes de la Colònia de Sant Jordi, la prova compta també amb el suport de la Federació de Triatletes de les Illes Balears (FETRIB) i Elitechip.

El secretari de l’entitat esportiva coloniera, Serafín Martínez, ha explicat que la duatló neix amb l’objectiu de fomentar l’esport entre les noves generacions de saliners, coloniers i mallorquins “aprofitant aquesta moda de córrer”. “Volem que els joves s’enganxin a l’esport, deixin de banda els jocs electrònics i evitar el sedentarisme”.

La meta de l’Associació d’atletes de la Colònia és “arribar a comptar amb tots els requisits necessaris per a constituir un Club d’Atletisme al municipi”, diu Martínez, qui destaca també que la construcció de la pista d’atletisme al centre esportiu de Ses Ramones, a la Colònia, “donarà un impuls a nous atletes locals i a l’esport de l’atletisme en general”.

Finalment, Ana Peralta, ha volgut agrair al comerç local i al teixit empresarial de la Colònia la seva implicació en la prova, ja que en finalitzar la prova es farà un sorteig entre els participants de la cursa d’obsequis oferts per comerços, bars, restaurants i hotels; des de cupons per comprar producte local, nits d’hotel, consumicions gratuïtes i sopars i dinars a restaurant del nucli constaner.

“Entenem aquest tipus de proves esportives com una eina, no només per a fomentar l’esport, si no també per lluitar contra la estacionalitat i de promoció turística del municipi”, conclou la regidora.

Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS