Arrenquen les obres de la Pl. Pou den Verdera de la Colònia de Sant Jordi

Es tracta d’una reivindicació reiterada dels veïns coloniers que veurà la llum gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca.
El projecte ha comptat amb dues fases; una per substituir tota la xarxa de pluvials de la plaça i l’actual per millorar les infraestructures existents i instal·lar jocs nous.
L’Ajuntament de Ses Salines ha iniciat les obres de reforma del parc infantil de la Plaça Pou den Verdera de la Colònia de Sant Jordi, desprès de substituir tota la xarxa de pluvials de la zona i evitar les inundacions de l’espai quan plou.

Les obres que van començar fa unes setmanes, contemplen una reforma integral de tot el parc; es refarà tot l’espai posant jocs nous i reutilitzant alguns ja existents. Es posarà sòl de cautxú, per evitar que els infants es facin mal i per conduir les aigües correctament a la xarxa de pluvials, evitant que s'inundi quan plou i sigui funcional cada dia de l'any. A més, es dotarà la plaça d'una petita pista multi ús per a la pràctica esportiva.

Les obres, que tenen un cost de 177.867,48 €, estan subvencionades íntegrament pel Consell Insular de Mallorca. El batle de ses Salines, Bernat Roig, ha explicat que “feia molt de temps que els coloniers demanaven una millora en aquest parc, que presentava deficiències greus des de feia anys”.

El projecte de reforma integral ha comptat amb dues fases; cal recordar que s'han hagut de fer dues grans obres diferents: en primer lloc, solucionar el problema de les inundacions que produïen quan plou, instal·lant una xarxa d'aigües pluvials efectiva (una obra executada ara fa un any, amb un cost de 129.588,73 €), i una vegada solucionat el problema de pluvials, ara es reforma el parc en sí mateix, amb un pressupost de 177.867,48 €.

“D'aquesta manera, després de més de dos anys treballant-hi (entre redacció de projectes, licitacions i execucions d'obra) i amb una inversió total de 307.456,21€, es farà realitat aquesta reivindicació del veïns”, diu el batle, qui ha afegit que “es va redactar un projecte integral per convertir el parc de la Plaça Pou den Verdera en un parc referent de la Colònia de Sant Jordi, on els més petits puguin jugar fins extenuar-se. Serà una satisfacció molt gran que a la fi pugui ésser una realitat”.

Per la seva banda, la presidenta de la Junta de Districte, Ana Peralta, ha remarcat que “el recinte de la plaça serà idoni perquè els nins i nines puguin jugar amb seguretat, i els pares puguin estar ben tranquils”.

Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS