L’Ajuntament activa un protocol contra l’acumulació de fems als carrers de la Colònia

Un grup de Policies vestits de paisà s’encarreguen de recórrer els carrers per vetllar pel compliment de la normativa.
La situació extrema que es viu a la localitat obliga a aplicar la normativa vigent que preveu sancions de fins a 2.000€.
L’Ajuntament de Ses Salines ha activitat un protocol de vigilància i manteniment dels carrers de la Colònia de Sant Jordi davant l’extrema situació que es viu a la localitat per l’acumulació de fems a la via pública.

El batle, Bernat Roig, ha manifestat que “les mostres d’incivisme de determinats residents i visitants ha convertit el voltant d'alguns dels contenidors de la Colònia en zones totalment insalubres, plenes de bosses de fems dipositades a la via pública i restes de deixalles provocant males olors i una pèssima imatge, quan la majoria de vegades els contenidors no estan plens".

Recorda que el servei de recollida de residus al a Colònia de Sant Jordi s'augmenta durant els mesos d'estiu, i cada dia es buiden els contenidors de rebuig i matèria orgànica.

“Aquesta lamentable situació ens obliga a aplicar la normativa vigent que preveu multes i sancions de fins a 2.000 €, de fet, aquest matí, i en menys d’una hora ja s’han multat dues persones per deixar el fems a la via pública”.

Roig ha explicat que un grup de policies vestits de paisà recorren els carrers de la Colònia per garantir que es dipositen correctament els fems dins dels contenidors i no es deixen abandonats a la via pública. De la mateixa manera, se sancionarà el dipòsit d’objectes voluminosos al carrer ja que l’Ajuntament compta amb un servei de recollida a tal efecte.

“L’incivisme que està patint tota l’illa és inexcusable. Socialment hem tocat fons. Molta gent no té cap tipus de mirament. De res serveix que invertim recursos per posar a l’abast de la població, si la població després no en fa un ús adequat i responsable. Puc assegurar que no hi ha cap servei de recollida ni de neteja que pugui fer front a la deixadesa d’un nombre tan elevat de persones incíviques", ha conclòs el batle.Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS