L’Ajuntament convoca la Junta Local de Seguretat per establir les línies a seguir en aquesta temporada 2017
· S’ha demanat més freqüència en la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Local, sobretot a la Colònia de Sant Jordi durant els mesos d'estiu. · Es recorda el conveni que signat entre l'Ajuntament i la Guàrdia Civil per a la construcció d'una nova caseta de la Benemèrita, al lloc on existia la que es va esbucar.

L’Ajuntament de Ses Salines ha convocat aquesta setmana una Junta Local de Seguretat, que no es convocava des de l’any 2019, per establir les línies a seguir en matèria de seguretat a aquesta temporada 2017.

A la reunió hi van assistir representants dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i, a més d’analitzar la temporada 2016, es van posar damunt la taula les principals problemàtiques que pateix el municipi sobre tot a l’estiu i a la zona costanera, on la població flotant augmenta considerablement.

Segons ha explicat el cap de Policia Local de ses Salines, Antoni Felani, “el major problema és la massificació que hi ha a la Colònia i la manca d’efectius necessaris per atendre a tanta gent”. “Amb tot, consideram que els límits de delinqüència es van controlant prou bé, només cal destacar un lleuger increment de temes relacionats amb violència de gènere”. “De cara a la temporada actual, se continua amb les línies marcades per controlar possibles robatoris, inseguretat ciutadana i venta ambulant”.

En aquest sentit, Felani ha anunciat que “el problema de la massificació es preveu encara major aquest estiu”, per tant, el batle, Bernat Roig, ha demanat a la Guàrdia Civil que incrementi la vigilància i ha fet especial referència al control de consum d’alcohol i estupefaents durant les festes d’estiu. “És un tema que ens preocupa i que volem tenir controlat en tot moment”, ha dit Roig.

També s'ha posat de manifest el gran esforç que fa la Policia Local “degut als pocs efectius que tenim al municipi per fer front de manera independent a totes les emergències, controls i actuacions, durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana i a mesos en que la població i el nombre de visitants es dispara considerablement. Per tant, demanam més freqüència en la col•laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Local, sobretot a la Colònia de Sant Jordi durant els mesos d'estiu per garantir la seguretat de ciutadans i visitants”.

S’ha recordat també el conveni signat entre l'Ajuntament i la Guàrdia Civil per a la construcció d'una nova caseta de la Benemèrita, al lloc on existia la que es va esbucar i que “hores d’ara encara no s’ha tornat a construir”, ha conclòs el batle.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS