L’Ajuntament denuncia pressions i amenaces per evitar demolicions

El ple va aprovar per unanimitat sol·licitar a Costes la reforma i millora del passeig per a vianants de la Colònia.
Un ciutadà del públic assistent al ple va demanar “si l’equip de Govern tenia intenció de continuar endavant amb els expedients urbanístics en curs”.
L’Ajuntament de Ses Salines denuncia pressions i amenaces per part d’un ciutadà que va demanar la paraula en el torn de precs i preguntes del públic en el decurs del ple ordinari celebrat ahir.

Aquest ciutadà, de forma personal, malgrat representa a un col·lectiu actiu dins del municipi, va demanar al batle “si l’equip de Govern tenia intenció de continuar amb els expedients urbanístics actualment en curs”. “Si firmes aquestes mesures seràs el batle que més demolicions haurà firmat en la història d’aquest ajuntament”, va dir el ciutadà.

En resposta, el batle, Bernat Roig, va assegurar que “l’equip de Govern té l’obligació d’actuar sempre seguint els criteris que els tècnics de l’ajuntament indiquen”.

L’equip de Govern considera aquest comportament “molt greu” per quant un ciutadà, que a més, representa a un col·lectiu dins del municipi, “vol incitar a un batle a prevaricar i no acatar la normativa vigent”. “No posaré en perill la transparència d’aquest ajuntament malgrat les amenaces velades de cap ciutadà; aquest equip de Govern tracta per igual a tots els ciutadans sense fer distincions ni cap tracte de favor, malgrat és una mesura que no agrada a tothom per igual”.

Per altra banda, i com a punts inclosos a l’ordre del dia, es va aprovar per unanimitat sol·licitar al Departament de Costes de l’Estat que actuï per reinstaurar, reformar i rehabilitar el passeig per a vianants de la Colònia de Sant Jordi.

També es va aprovar que el Govern contempli la festa de cavall de ses Salines com una tradició “que no comporta cap perill ni maltractament per als animals”, en la futura llei autonòmica que regularà les festes i esdeveniments en que els cavalls són protagonistes.

També es va contemplar la possibilitat de que la platja des Cabots de la Colònia sigui apta per a cans, desprès de la Junta de Districte aprovàs aquesta mesura. Un punt que es va acordar tractar a pròximes convocatòries.
Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS