L’Ajuntament iniciarà la segona fase de Ses Ramones per dotar el poliesportiu de vestuaris, banys i cafeteria
- El Consistori va recepcionar fa uns dies les obres de la primera fase; el camp de futbol i la pista d’atletisme.

- Es preveu que el poliesportiu estarà plenament acabat a finals d’any.

- La inversió total supera els 2 milions d’euros.
Continua la reforma del poliesportiu de ses Ramones a la Colònia de Sant Jordi. L’Ajuntament de Ses Salines va recepcionar fa uns dies les obres de la primera fase del projecte; la pista d’atletisme i el camp de futbol, de mans de la Conselleria de Turisme, que a través de l’Agència Balear de Turisme (ATB) ha sufragat gran part del cost de les obres.

En aquesta primera fase, la inversió ha estat de 1.450.000 €, dels quals, el Consistori n’ha aportat 360.000, i la resta els ha aportat la Conselleria de Turisme del Govern Balear a través de la ATB. S’ha dotat de gespa artificial el camp de futbol i s’ha habilitat una pista d’atletisme que envolta tot el camp.

En aquests moments, l’Ajuntament està fent tot el tancament del perímetre del poliesportiu i es disposa a donar la passa següent que és licitar les obres de la segona fase del projecte per a la construcció dels vestuaris, banys i cafeteria.

En aquest sentit, el batle Bernat Roig, explica que el nou poliesportiu estarà lliure de barreres arquitectòniques i es garanteix l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.

Segona fase
La segona fase del projecte té un cost de 622.000 €, dels quals 495.000 € arriben per part de l’ATB i els 126.000 € restants son una aportació de l’Ajuntament, que de moment “ha avançat la Federació Hotelera de la Colònia de Sant Jordi a interés zero”, ha comentat el batle qui ha volgut “agrair als empresaris del sector turístic del municipi l’ajuda que ens han ofert per dur endavant aquesta segona fase i que estigui finalitzada el més aviat possible”.

Segons les previsions, el poliesportiu estarà acabat a finals d’enguany, i obert completament al públic a principis de 2019, amb una inversió total de més de 2 milions d’€, i suposarà “un equipament esportiu de primera categoria que respon a una necessitat, a una reivindicació i a una promoció del municipi”, conclou el batle.


Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS