L’Ajuntament insta al Govern a sancionar a l’empresa adjudicatària de les obres de millora de l’enllumenat de la Colònia de Sant Jordi

Els grups representats al ple municipal insten a la ATB a adjudicar les obres a l’empresa que quedà com a segona classificada.
L’empresa RIEMAR S.A. no ha comparegut per dur a terme el projecte de millora de l’enllumenat dels cas antic de la Colònia de Sant Jordi.
L’Ajuntament de Ses Salines va acordar per unanimitat de tots els grup polítics representats al ple municipal instar a l’Agència de Turisme Balear (ATB), entitat licitadora del projecte de millora de l’enllumenat del casc antic de la Colònia de Sant Jordi, a sancionar a l’empresa adjudicatària RIEMAR S.A., per incompliment de les bases del concurs.

Segons ha explicat el batle de ses Salines, Bernat Roig, aquesta empresa, a la que es va adjudicar el contracte no ha comparegut en tot aquest temps a començar les obres havent acabat el termini d’execució de les mateixes, “el que ha provocat un profund malestar entre els veïnats, comerciants i els membres de la Junta de Districte de la Colònia”.

Arrel d’aquests fets, tots els grups municipals representats a l’Ajuntament signaran una carta conjunta que es remetrà a la ATB perquè “consideram que aquesta situació no pot quedar lliure de sanció”, diu el batle, qui afegeix que “la no execució d’aquest projecte ha provocat un retard més gran del que ja teníem per resoldre la problemàtica de l’enllumenat, un fet que ha provocat greus perjudicis als ciutadans i empresaris de locals comercials, que no poden gaudir d’una il·luminació en condicions durant la nit, i que crea a més, mancances de seguretat en els carrers afectats”.

Apart de la sanció corresponent, el Govern municipal insta a la ATB a que, en la major brevetat possible, es procedeixi a adjudicar les obres a l’empresa que quedà com a segona classificada en el concurs d’adjudicació d eles obres, “amb l’ànim de resoldre quan abans possible, les deficiències que pateix el casc antic de la Colònia, incrementades encara més a aquesta temporada d’hivern”, afegeix Roig.

Actuacions municipals
També es va donar compte dels resultats de la Inspecció Tècnica de Residus (ITR) al nucli de ses Salines i entre un total de 45 habitatges adherits, dels quals 42 han obtingut uns resultats adients i només tres d’ells no separaven correctament.

El batle va donar compte de la petició d’ampliació de l’estació de transferència de Campos com una necessitat per al municipi i de com ses Salines ha donat les passes adients per aconseguir l’acreditació de municipi cardioprotegit.

Bernat Roig va informar al ple de com es farà la substitució i col·locació de nous hidrants a ses Salines i la Colònia i de com ha augmentat el “consum cultural” dels ciutadans saliners i coloniers envers les activitats programades dins l’àmbit de la cultura.
Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS