L’Ajuntament oferirà beques per a estudiants i esportistes locals

Mentrestant, les ajudes a esportistes locals per al desenvolupament de la seva activitat esportiva dins i fora del municipi serà de 2.000 € en total.
Les beques per a la realització d’estudis de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitaris, de caràcter especial i, per primera vegada, postgraus, arribaran als 4.800 € per al curs 2016-2017.
L’Ajuntament de Ses Salines destinarà un total de 6.800 € a la dotació de beques a estudiants i esportistes empadronats al municipi per tal de facilitar el desenvolupament de la seva activitat educativa i esportiva.

Així, segons explica la regidora d’Educació, Sebastiana Gomila, la convocatòria per a ajudes a estudiants que suma un total de 4.800 €, “té per objecte oferir una sèrie d’ajudes destinades a compensar les condicions socioeconòmiques desfavorables dels alumnes i les seves famílies i garantir el dret a l’educació”.

Les ajudes educatives s’estableixen per a estudis de Primària i Secundària; Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior; universitaris i de règim especial i, per primera vegada, per a estudis de postgrau.

Les beques oscil·len entre els 90 i 220 € i es podran destinar a l’adquisició de material didàctic, matrícula i residència i s’atorgaran en funció del nivell dels estudis. Els requisits per accedir-hi són: estar empadronat al municipi, no superar la renda familiar exigida a les bases de la convocatòria i superar el 5 de nota mitjana a l’anterior curs. No podran accedir a l’ajut els alumnes que repeteixin curs o no superin la nota mínima exigida. El termini per a la presentació de les instàncies finalitza el 30 de setembre.
Beques esportives
Per la seva banda, el regidor d’Esports, Francisco Parrondo, ha comentat que les ajudes a esportistes locals és de 2.000 € distribuïts en beques individuals de 250 € i que “es creen amb la finalitat de recolzar a aquells esportistes locals no professionals que tenen dificultats econòmiques per desenvolupar la seva activitat esportiva, ja sigui per als desplaçaments, per la participació a competicions fora de Mallorca o per la compra de material.

Les ajudes són per a esportistes que competeixen a nivell individual o per a grups, i els requisits sol·licitats són: estar empadronat al municipi i estar federat, entre d’altres. El termini per a la presentació de les instàncies finalitza també el 30 de setembre.
Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS