L’Ajuntament organitza el tradicional ‘Mercadet de Nadal’ a les Escoles Velles

L'objectiu és dinamitzar el teixit comercial local i incentivar les compres nadalenques en el municipi.
Serà els dies 17 i 18 de desembre i anirà acompanyat d‟un extens programa d‟activitats per a grans i petits.
L'Ajuntament de Ses Salines, mitjançant la Regidoria de Comerç, Mercats i Festes, ha organitzat el ja tradicional „Mercadet de Nadal‟ que se celebrarà els propers dies 17 i 18 de desembre a les Escoles Velles.

Segons ha explicat la regidora de Comerç i Festes, Fina Tur, el mercadet va acompanyat d‟un extens programa d‟activitats “ideades per (llevar „a‟) gaudir en família i adreçades a gran i petits”.

Així, el dissabte dia 17, la programació començarà a les cinc de l‟horabaixa amb un taller d‟estampació de camisetes “mentre esperam l‟arribada del Pare Noel”, prevista a les 17.30 hores.

Posteriorment, es gaudirà de la pre-estrena del Musical Infantil Nadal 2016 (a càrrec dels alumnes d‟ExpressArt-Te, taller de musicals de ses Salines) i, a les 19 del capvespre, del gran concert de Nadales a càrrec de la Coral de l‟Associació Cultural Musical de ses Salines i la Coral de la Gent Gran de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi.

El diumenge 18 de desembre, la Sonada dels Xeremiers de ses Salines, a les 11 del matí, acompanyarà els visitants durant el seu passeig pel mercadet. A migdia hi haurà més música; en aquesta ocasió, Concert de la Banda de Música de ses Salines. Ja en horari de capvespre, a partir de les 16 hores, s‟han organitzat diferents tallers nadalencs (decoració de cactus i joieria creativa). Per finalitzar la jornada de diumenge, el Pare Noel tornarà a fer una visita al municipi.

Fina Tur ha recalcat que el „Mercadet de Nadal‟ constarà d‟un total de 30 paradetes de comerços locals on el visitant hi podrà trobar „de tot i molt‟, des de productes artesans, bijuteria, joies, joguines, roba, comerç solidari, elements decoratius de Nadal fins a paradetes de menjar i beure “per gaudir del mercadet amb panxa plena”.

“Volem fomentar el nostre teixit comercial i incentivar les compres nadalenques en els comerços locals perquè consideram que ses Salines i la Colònia de Sant Jordi ofereixen una gran varietat de possibilitats per adquirir els productes de consum tradicional en aquestes dates sense haver-se de desplaçar fora del municipi”, ha conclòs la regidora.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS