L’Ajuntament licita les obres del parc infantil de la plaça Pou den Verdera de la Colònia

Es reformarà tota la zona de jocs infantils, es crearà una pista multiesportiva i es col·locarà sòl de cautxú per evitar accidents.
El projecte té un cost de més de 177.000 € sufragats íntegrament pel Consell de Mallorca a través del Pla d’Ajudes 2017-2018.
L’Ajuntament de Ses Salines ha tret a licitació el projecte de millora i reforma del parc infantil de la plaça Pou den Verdera de la Colònia de Sant Jordi, amb un pressupost de 177.867,48 € i un termini d’execució de tres mesos.

Segons ha explicat el batle, Bernat Roig, la dotació pressupostària per dur endavant aquest projecte prové íntegrament del Pla especial d’ajudes 2017-2018 a les Corporacions Locals de Mallorca per a obres i serveis de competència municipal que atorga el Consell de Mallorca.

Per la seva banda, la presidenta de la Junta de Districte de la Colònia, Ana Peralta, ha remarcat que “el parc infantil presentava importants deficiències i, una vegada solucionada la problemàtica de la canalització de les aigües pluvials, després de substituir tota la canonada, era necessari millorar el mobiliari urbà i infantil i crear una pista multidisciplinar per a la pràctica d’esports com futbol, bàsket, entre d’altres, malgrat no sigui de forma competitiva, si no més bé a nivell de joc, a més de substituir també el sòl de terra que hi havia per un trespol de cautxú que evita que els infants es puguin ferir si cauen”.

Així mateix, la regidora d’Hisenda, Fina Tur, ha concretat que ses Salines rebrà un total de 198.100 € procedents del Pla d’ajudes del Consell dels 214.867 € sol·licitats per l’Ajuntament. “La institució insular subvenciona completament el projecte del parc de la Colònia, una inversió molt necessària que finalment podrem dur a terme i una infraestructura renovada i millorada de la que podran gaudir tots els coloniers abans de l’estiu”.

També amb fons del Pla es preveu l’adquisició d’un cotxe elèctric per ampliar la flota actual de Policia Local, malgrat en aquest cas, el cost del vehicle (37.000 €), serà sufragat entre el Consell (20.233 €) i l’Ajuntament (16.767 €).

En aquest sentit, Bernat Roig assegura que “volem convertir, en la manera de lo possible, ses Salines en un municipi lliure de fums i més respectuós amb el medi ambient i, amb l’adquisició d’aquest cotxe de Policia elèctric i la instal·lació de punts de recàrrega arreu del municipi, creiem que anam pel bon camí cap a un municipi més sostenible”, conclou el batle.

Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS