Més mesures de seguretat per garantir unes festes de la Colònia de Sant Jordi sense incidents

Bernat Roig: “Se cerca potenciar un model de festes que faci compatibles la diversió i la moderació”.
Es pretén garantir el desenvolupament normalitzat i agradable de les festes davant la gran afluència de gent que s’hi espera.
Aquest matí ha tengut lloc una reunió a l’Ajuntament per tractar els temes de seguretat i prevenció de botellots a la Colònia de Sant Jordi durant les festes d’estiu que van començar dia 26 de juliol. L’objectiu de la trobada ha estat pactar les estratègies de control, supervisió i protecció que la Policia Local i la Guàrdia Civil duran a terme en diferents punts de la Colònia de Sant Jordi amb vistes a garantir la seguretat durant uns dies de festa en què l’assistència de visitants pot arribar a ser massiva.

Durant la reunió s’ha acordat que es realitzaran controls de drogues i estupefaents a les entrades de la Colònia, especialment durant la gran celebració de cloenda de les festes que tendrà lloc dia 6 d’agost. Un total de 16 agents pertanyents a la Guàrdia Civil i als cossos de Policia Local de Campos i ses Salines s’encarregaran de vetllar pel bon desenvolupament de les jornades situant-se tant a l’entrada com a les proximitats i punts de major afluència de la Colònia de Sant Jordi.

Igualment, es destinaran grups específics al control del botellot, i es requisaran les botelles que es consumeixin en la via pública. Tot els autocars procedents d’altres municipis estaran obligats a aturar-se a l’entrada de la Colònia per revisar que no hi hagi menors que portin alcohol. A més, l'Ajuntament ha contractat dos guàrdies de seguretat privats per tal que vigilin durant la nit els comerços situats a l'Avinguda Primavera. Aquesta darrera és una actuació que s’ha posat en pràctica durant els darrers anys per protegir els comerços de qualsevol possible incidència. El batle de ses Salines, Bernat Roig, ha explicat que "es desplegarà un dispositiu de seguretat per garantir el benestar i gaudi de tothom davant l'afluència de gent que esperam. Amb aixo potenciam també un model de festes que fa compatibles la diversio i la moderació".

A la reunió hi han assistit el batle de ses Salines, el regidor de Policia, la regidora de la Colònia de Sant Jordi, el regidor de Festes, el cap de la Policia Local de ses Salines i el bridaga del lloc principal de la Guàrdia Civil de Santanyí. El regidor de Policia, Tolo Salvà, ha afirmat que “la intenció de totes aquestes mesures de seguretat és aconseguir les festes es puguin celebrar amb la màxima normalitat i sense problemàtiques que perjudiquin ningú”.

Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS