Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, presents a la ITB de Berlín

La presència salinera i coloniera a la capital alemanya vol constatar les excel·lències turístiques del municipi com a destinació preferent a la Mediterrània.
La gastronomia, el cicloturisme i les excursions que posen èmfasi en la bellesa del nostre territori són els atractius que més criden l'atenció dels qui s'apropen al stand.
La regidora de Turisme de l'Ajuntament de ses Salines, Antònia Garcías, està present aquests dies al stand balear de l'edició de la ITB de Berlín d'enguany, on es mostren a visitants, touroperadors i professionals del sector l'excel·lència turística de la costa salinera que la converteixen en una destinació preferent a la Mediterrània.

Garcías ha destacat que “la gastronomia, el cicloturisme i les excursions que permeten explorar la bellesa de la nostra regió són alguns dels atractius principals que més han cridat l'atenció dels visitans del stand durant els dies que hi sóc present”.

La regidora s'ha mostrat satisfeta per la participació del municipi a la ITB ja que “és una de les fires turístiques més important del calendari i on es poden comprovar les tendències del mercat alemany envers les nostres Illes”.

“Consideram molt positiva la nostra presència a Berlín i altres fires nacionals i internacionals per promoure activament el tipus de turisme sostenible i natural que oferim als visitants de ses Salines i la Colònia i per presentar-nos també com a destinació ornitològica de referència”.

Antònia Garcías ha explicat que “el nostre municipi té una oferta turística molt àmplia i variada que no només es concentra en la modalitat de sol i platja, sinó que ofereix moltes altres possibilitats com; cicloturisme, senderisme, ornitologia, gastronomia, rutes de gran valor paisatgístic i arquitectònic, entre un ampli ventall de activitats d’oci, esport i temps lliure per garantir l’èxit de les estades turístiques”, ha conclòs la regidora.

Les portes de la ITB estaran obertes al públic general a partir del cap de setmana, ja que les jornades anteriors han estat sobretot enfocades a les entitats, empreses i institucions centrades en el turisme des de diferents i transversals perspectives.

Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS