Ses Salines recupera el Consell Sectorial de Turisme per consensuar el model turístic

Entre els objectius marcats destaca que la desestacionalització deixi de ser una utopia i sigui una realitat els proper anys.
El Consell està format per l’Ajuntament i representants del sector turístic i de serveis del municipi.
L’Ajuntament de Ses Salines ha recuperat la figura del Consell Sectorial de Turisme creat amb anterioritat però que es trobava inactiu des de feia uns anys, amb la finalitat de consensuar entre les parts implicades el model turístic més adient per al municipi.

Segons ha explicat el president d’aquesta entitat i regidor de Turisme de l’Ajuntament, Bernat Bonet, la primera reunió del Consell celebrada ahir “va ser més que positiva i fructífera, ja que varem donar un repàs a la situació del sector turístic del municipi i establert el camí cap on hem d’anar i el model turístic més adient i que tots volem”.

A més de parlar de diversos temes inclosos en l'ordre del dia com els objectius marcats per a 2017, l’assistència a fires internacionals de Turisme, la valoració dels esdeveniments esportius celebrats i la creació de noves activitats, el funcionament de les oficines d’informació turística, entre d’altres, i també es va valorar la temporada turística que està a punt d’acabar i que tots els membres van coincidir a qualificar d’excel·lent.

Entre altres assumptes tractats, es va acordar fer una assemblea oberta a tots els empresaris relacionats amb el turisme per marcar les línies del model turístic que vol el municipi de ses Salines. Tots els assistents van acollir amb satisfacció els nous projectes i els que ja estan en marxa, com són la construcció d'una pista d’atletisme i camp de futbol a la Colònia, diverses obres de pluvials per evitar inundacions, millora i creació de parcs infantils, entre d'altres.

El Consell Sectorial de Turisme està format pel batle de ses Salines, la presidenta de la Junta de Districte, el regidor de Comerç, un representant de cada partit polític, dos representants de l'Associació Hotelera i de Serveis de la Colònia de Sant Jordi, un membre de l'empresa concessionària de l'explotació de les platges des Dolç i es Port, un representant de l'Associació d'Usuaris i Amarradors del Port de la Colònia de Sant Jordi i algunes més que encara no han nomenat el seu representant.

En aquest sentit, Bernat Bonet ha comentat que el Consell “inclourà nous membres i associacions relacionades amb el turisme perquè pensam que el nou model turístic ha d’estar consensuat entre les forces polítiques i el teixit comercial, empresarial i veïnal del municipi”.

“La veritat és que estic molt content del caire que va agafar aquesta primera reunió, sobretot perquè totes les parts presents vam estar d'acord en remar en una mateixa direcció perquè la desestacionalització no sigui només una utopia, si no que es converteixi en una realitat en el propers anys”, ha dit el president del Consell i regidor de Turisme de ses Salines.
Reunió Consell turisme
Reunió Consell turisme
Bookmark and Share
  • Ajuntament de Ses Salines. Tots els drets reservats
  • Adreça: Plaça Major, 1 - 07640
  • CIF: P0705900I
  • Telèfon: (+34) 971 649 117
  • Fax: (+34)971649454
  • Horari general de registre a l'Ajuntament: Dies feiners: de 8 a 14.30 h, dissabtes de 8 a 13.15 h.
  • Centre Cívic: Dies feiners de 8 a 14 hores. Temporada estiu, dissabtes de 9 a 13 h.
  • XHTML
  • WAI
  • CSS